"Loading..."

GmPly Gizlilik Politikası

GmPly Gizlilik Politikası

Bu Gizlilik Politikası en son 8 Haziran 2019 tarihinde güncellenmiştir.

 

Online interaktif video e-öğrenme platformu GmPly olarak ("GmPly", "biz", "biz") olarak gizliliğinize saygı duyuyoruz ve sizin hakkınızdaki verileri nasıl topladığımızı, kullandığımızı ve paylaştığımızı anlamanızı istiyoruz. Bu Gizlilik Politikası veri toplama uygulamalarımızı kapsar ve kişisel verilerinizi kullanımınıza erişme, bunları düzeltme veya sınırlandırmaya ilişkin haklarınızı açıklar.

 

Farklı bir politikaya bağlantı vermediğimiz veya aksini belirtmediğimiz müddetçe, GmPly web sitesini, ileride yayınlanabilecek mobil uygulamaları, API'ları veya ilgili GMPLYi ("GMPLY") ziyaret ettiğinizde veya kullandığınızda bu Gizlilik Politikası geçerlidir.

 

GMPLY'i kullanarak bu Gizlilik Politikası'nın şartlarını kabul edersiniz. Bu Gizlilik Politikası'nı veya GMPLY'i kullanımınızın tabi olduğu başka herhangi bir sözleşmeyi kabul etmiyorsanız GMPLY'i kullanmamalısınız.

 

İçindekiler

 

  1. Hangi Verileri Alıyoruz?
  2. Sizin Hakkınızda Nasıl Veri Alıyoruz?
  3. Verilerinizi Ne için Kullanıyoruz?
  4. Verilerinizi Kimlerle Paylaşıyoruz?
  5. Güvenlik
  6. Haklarınız
  7. Yargı Bölgesine Özel Kurallar
  8. Güncellemeler ve İletişim Bilgileri

Çerez Politikası

  1. Hangi Verileri Alıyoruz?

 

Kendi girdiğiniz bilgiler, Eğitimlere katılımınızla ilgili veriler ve GmPly  ile bağlantı kurduğunuz üçüncü taraf platformlarından veriler gibi belirli bilgileri sizden doğrudan toplarız. Ayrıca cihazınız hakkında bilgiler ve GMPLY'in hangi kısmıyla etkileşime girdiğiniz veya hangi kısmını kullanarak zaman geçirdiğiniz gibi bazı verileri otomatik olarak toplarız.

 

1.1 Bize Sağladığınız Veriler

 

GMPLY'i nasıl kullandığınıza bağlı olarak sizden veya sizinle ilgili farklı veriler toplayabiliriz. Aşağıda, topladığımız verileri daha iyi anlayabilmeniz için bazı örnekler verilmiştir.

 

Kurumunuz tarafından bir eğitim için davet aldığınızda ve GmPly üzerinde bir hesap oluşturduğunuzda aşağıdakiler dahil olmak üzere sağladığınız verileri doğrudan toplarız:

 

Hesap Verileri   Belirli özellikleri (eğitima kaydolma gibi) kullanmak için bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekir. Hesabınızı oluşturduğunuzda veya güncellediğinizde (davet metodunuza göre değişmekle birlikte) e-posta adresiniz, şifreniz gibi verileri toplayıp saklarız ve size benzersiz bir tanımlama numarası atarız ("Hesap Verileri").

 

Paylaşılan İçerik            Bir eğitmen olarak GmPly üzerinde bir eğitim oluşturduğunuzda bu eğitimun belli bir kısmını kurumsal müşterilerinizin görebilmesi için demo mahiyetinde yayınlayabiliriz. Burada sizin izin verdiğiniz ölçüde kişisel bilgileriniz public olarak yayınlanabilir.

 

Eğitim Verileri  Eğitimlere kaydolduğunuzda ve katıldığınızda hangi eğitimlere ve testlere başladığınız ve hangilerini tamamladığınız; eğitmenlerle, öğretim asistanlarıyla ve diğer öğrencilerle etkileşimleriniz ve makaleler, sorulara yanıtlar ve eğitim gereksinimlerini yerine getirmek için gönderilen diğer öğeler dahil olmak üzere belirli verileri toplarız. Bu veriler yine sadece kurum yöneticileriniz tarafından görülebilir public değildir.

 

 

1.2 Otomatik Yöntemlerle Topladığımız Veriler

 

GMPLY'e eriştiğinizde (Eğitimlerde gezinmek dahil) otomatik yöntemlerle aşağıdakiler dahil belirli bilgileri toplarız:

 

Sistem Verileri  IP adresiniz, cihaz türü, işletim sistemi türü ve sürümü, benzersiz cihaz tanımlayıcılar, tarayıcı, tarayıcı dili, alan ve diğer sistem verileri ve platform türleri gibi bilgisayarınız veya cihazınızla ilgili teknik veriler ("Sistem Verileri").

 

Kullanım Verileri           Erişilen Eğitimler, sayfalarda veya GMPLY’de harcanan süre, ziyaret edilen sayfalar, kullanılan özellikler, arama sorgularınız, tıklama verileriniz, tarih ve saat ve GMPLY'i kullanımınızla ilgili diğer veriler dahil GMPLY'le etkileşiminizle ilgili kullanım istatistikleri ("Kullanım Verileri").

 

Yaklaşık Coğrafi Veriler IP adresinize dayalı olarak otomatik şekilde toplanan ülke, şehir ve coğrafi koordinatlar gibi bilgiler dahil olmak üzere yaklaşık coğrafi konumunuz.

 

Yukarıda listelenen veriler, aşağıdaki "Çerezler ve Veri Toplama Araçları" bölümünde ayrıntıları verildiği şekilde sunucu kayıt dosyaları ve izleme teknolojileri kullanımı aracılığıyla toplanır. Bunlar tarafımızca saklanır ve hesabınızla ilişkilendirilir.

 

  1. Sizin Hakkınızda Nasıl Veri Alıyoruz?

 

Yukarıda listelenen verileri toplamak için çerezler, web işaretçileri, analiz gibi araçlar kullanıyoruz. Bu araçlardan bazıları veri toplamayı iptal etme imkanı sunar.

 

2.1 Çerezler ve Veri Toplama Araçları

 

GMPLY'e eriştiğinizde ve GMPLY'i kullandığınızda, Çerezler Politikamız'da açıklandığı gibi, GmPly  ve bizim adımıza hareket eden hizmet sağlayıcılar (Google Analytics) çerezler, etiketler, makrolar, özelleştirilmiş bağlantılar, cihaz veya tarayıcı parmak izleri ve web işaretçileri (topluca "Veri Toplama Araçları") gibi otomatik veri toplama araçları ve sunucu kayıt dosyaları kullanır. Bu Veri Toplama Araçları, GMPLY'i kullandığınızda belirli Sistem Verilerini ve Kullanım Verilerini (Bölüm 1'de ayrıntılı olarak belirtildiği şekilde) otomatik olarak izler ve toplar. Bazı durumlarda, bu Veri Toplama Araçları aracılığıyla toplanan verileri, bu Gizlilik Politikası'nda açıklandığı şekilde topladığımız diğer verilerle birleştiririz.

 

Çerezleri (web sitelerinin tarayıcınızı ya da cihazınızı benzersiz şekilde tanımlamak veya tarayıcınızda veri saklamak için gönderdiği küçük dosyalar) GMPLY'i kullanımınızı analiz etmek, deneyiminizi kişiselleştirmek, GMPLY'de oturum açmayı kolaylaştırmak ve geri döndüğünüzde sizi tanımak gibi şeyler için kullanırız. Web işaretçilerini (ziyaretçilerin ve GMPLY'i kullanan diğer kullanıcıların eylemlerini ölçmemize olanak sağlayan küçük nesneler) bir web sayfasının ziyaret edilip edilmediğini tanımlamak, bir e-postanın açılıp açılmadığını tanımlamak ve belirli promosyon mesajlarından mevcut kullanıcıları çıkartarak daha etkili reklam yapmak veya yeni bir mobil uygulama indirmenin kaynağını tanımlamak gibi şeyler için kullanırız.

 

GmPly  şu tür çerezler kullanır:

 

Tercihler: GMPLY'in görünümünü ve davranışını etkileyen tarayıcınızla ve tercih edilen ayarlarınızla ilgili verileri (tercih ettiğiniz dil gibi) hatırlayan çerezler.

 

Güvenlik: GMPLY'de oturum açmanıza ve GMPLY'e erişmenize; sahte oturum açmalara karşı koruyan ve hesabınızın suistimal edilmesine veya yetkisiz kullanılmasını tespit etmeye ve önlemeye yardımcı olmayı sağlamak için kullanılan çerezler.

 

İşlevsel: İşlevsel ayarları (eğitimde hangi sahnede kaldığınız veya en son hangi eğitimi kullandığınız gibi) saklayan çerezler.

 

Oturum Durumu: GMPLY'i ve tarama deneyiminizi geliştirmek, oturum açma bilgilerinizi hatırlamak ve Eğitimleri kullanabilmenize olanak sağlamak için GMPLY'le etkileşimlerinizi izleyen çerezler. Bunlar, GMPLY'in düzgün çalışması için kesinlikle gereklidir; bunları devre dışı bırakmanız halinde belirli işlevler kesintiye uğrar veya kullanıma sunulamaz.

 

Bilgisayarınıza çerezler yerleştirme girişimleri hakkında size uyarı verecek şekilde web tarayıcınızda ayar yapabilir, çerez türlerini sınırlandırabilir veya çerezleri tamamen reddedebilirsiniz. Bunu yaparsanız GMPLY'in bazı özelliklerini kullanamayabilirsiniz ve deneyiminiz farklı ya da daha az işlevsel olabilir.

 

Sitemizde belirli özellikleri sunan bazı üçüncü taraf ortaklar da veri toplamak ve saklamak için Yerel Depolama Nesneleri (flash çerezleri veya LSO'lar olarak da bilinir) kullanabilir.

 

2.2 Analiz

 

GMPLY'de Google Analytics gibi üçüncü taraf tarayıcı ve mobil analiz GMPLYi kullanırız. Bu GMPLY hangi üçüncü taraf web sitesinden geldiğiniz, ne sıklıkla ziyaret ettiğiniz, GMPLY dahilindeki etkinlikler, kullanım ve performans verileri ve uygulamanın nereden indirildiği dahil olmak üzere GMPLY'i kullanımınızı analiz etmemize yardımcı olan Veri Toplama Araçları kullanır. Bu verileri GMPLY'i iyileştirmek, GMPLY'in farklı cihazlarda nasıl performans gösterdiğini daha iyi anlamak ve size ilginizi çekebilecek bilgiler sunmak için kullanırız.

 

  1. Verilerinizi Ne için Kullanıyoruz?

 

Verilerinizi GMPLYimiz'i sunmak, sizinle iletişim kurmak, sorunları gidermek, dolandırıcılık ve suistimale karşı güvence sağlamak, GMPLY'i iyileştirmek ve güncellemek, insanların GMPLY'i nasıl kullandığını analiz etmek ve yasaların gerektirdiği ya da güvenlik ve bütünlük için gerekli olduğu şekilde kullanırız.

GMPLY'i kullanımınız aracılığıyla topladığımız verileri şu amaçlarla kullanırız:

 

Özelleştirilmiş içerik sunmak ve diğer kullanıcılarla iletişimi kolaylaştırmak dahil, GMPLY'i sunmak ve yönetmek;

  • Eğitimler, ürünler, belirli GMPLY, bilgiler veya özellikler için taleplerinizi ve siparişlerinizi işlemek;
  • Sizinle hesabınız hakkında iletişime geçmek:
  • Sorularınıza ve endişelerinize yanıt vermek;
  • Eğitmenlerden gelen mesajlar dahil olmak üzere size yönetim mesajları ve bilgileri, GMPLY’deki değişiklikler hakkında bildirimler ve sözleşmelerimizle ilgili güncellemeler göndermek;

 

Eğitimlerdeki ilerlemeniz, ödül programları, yeni GMPLY, yeni özellikler, promosyonlar, bültenler ve diğer mevcut Eğitimler hakkında size bilgi ve uygulama içi mesajlar göndermek (bunu dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz);

 

Güncellemeler ve başka ilgili mesajlar göndermek amacıyla kablosuz cihazınıza anında bildirimler göndermek (bunu mobil uygulamanın "seçenekler" veya "ayarlar" sayfasından yönetebilirsiniz);

 

Hesap tercihlerinizi yönetmek;

Sorun giderme ve sorunları çözme, GMPLY'i güvenli hale getirme ve dolandırıcılık ve suistimali önleme dahil GMPLY'in teknik işlevselliğini kolaylaştırmak;

 

Kullanıcılardan geri bildirim almak;

  • GmPly tarafından yönetilen veya desteklenen anketleri ve promosyonları pazarlamak ve uygulamak;
  • Üçüncü taraf sağlayıcılar aracılığıyla verilerinizi ek verilerle bağlantılandırmak veya analiz hizmet sağlayıcıları yardımıyla verileri analiz ederek hakkınızda daha fazla bilgi edinmek;
  • Cihazlar genelinde benzersiz kullanıcıları tanımlamak;
  • Cihazlar genelinde reklamları özelleştirmek;
  • GMPLY'i iyileştirmek ve yeni ürünler, GMPLY ve özellikler geliştirmek;
  • Trendleri ve trafiği analiz etmek, satın alımları takip etmek ve kullanım verilerini takip etmek;
  • Üçüncü taraf web sitelerinde ve uygulamalarda GMPLY'in reklamını yapmak;
  • Kanunların gerektirdiği veya izin verdiği şekilde ya da
  • Yalnızca kendi takdir yetkimize dayalı olarak kullanıcılarımızın, çalışanlarımızın, üçüncü tarafların, kamunun veya GMPLY'in güvenliğini ve bütünlüğünü sağlamak için gerekli olduğunu belirlediğimiz başka şekillerde.

 

  1. Verilerinizi Kimlerle Paylaşıyoruz?

 

Hakkınızdaki belirli verileri sadece size eğitimleri atayan kurumsal eğitim yöneticileriniz ve/veya insan kaynakları yöneticileriniz görebilir ki bu kişiler zaten sizin bizimle paylaştıklarınızdan daha fazla kişisel verinize sahip durumdadırlar.

 

Ancak aşağıdaki koşullarda veya bu Gizlilik Politikası'nda açıklandığı gibi başka bir şekilde verilerinizi üçüncü taraflarla paylaşabiliriz:

 

Eğitmenlerinizle: Hakkınızda sahip olduğumuz anonimleştirilmiş verileri (Ad soyad ve e-posta adresiniz hariç), size ve diğer öğrencilere sundukları Eğitimleri geliştirebilmelerini sağlamak amacıyla kaydolduğunuz veya hakkında bilgi istediğiniz Eğitimler için eğitmenlerle paylaşırız. Bu veriler şehriniz, ülkeniz, tarayıcınızın dili, işletim sisteminiz, cihaz ayarlarınız, sizi GmPly 'ye getiren site ve GmPly 'deki aktiviteleriniz gibi şeyleri içerebilir. Hakkınızda ek veriler (yaş veya cinsiyet gibi) toplarsak bunları da paylaşabiliriz. Çalıştığınız şirket, Adınız Soyadınız, E-posta adresinizi ve sizi tanımlayabilecek kişisel bilgileri eğitmenlerle paylaşmayacağız. Ayrıca eğitmenlerimizin Eğitimlerinin trafik kaynaklarını takip etmesi ve eğitim sayfalarını optimize etmesi için eğitim sayfalarında Google Analytics uygulamalarına olanak sağlarız.

 

Hizmet Sağlayıcılar, Yükleniciler ve Acentelerle: Bizim adımıza ödeme işleme, veri analizi, e-posta ve barındırma hizmeti ve müşteri desteği gibi hizmet sağlayan üçüncü taraflarla verilerinizi paylaşabiliriz.

 

Analiz ve Veri Zenginleştirme GMPLY ile: Google Analytics gibi üçüncü taraf analiz araçlarını kullanımımız kapsamında, belirli iletişim bilgilerini, Hesap Verilerini, Sistem Verilerini, Kullanım Verilerini (Bölüm 1'de ayrıntılı olarak belirtildiği şekilde) veya kimlik bilgisi kaldırılmış verileri gerektiği şekilde paylaşırız. Kimlik bilgisi kaldırılmış veriler adınız ve e-posta adresiniz gibi şeyleri kaldırıp bunları bir simgesel kimlikle değiştirdiğimiz veriler anlamına gelir. Bu, bu analiz hizmet sağlayıcılarının analiz GMPLYi sunmasını veya verilerinizi herkese açık veri tabanı bilgileriyle (diğer kaynaklardan iletişim bilgileri ve sosyal bilgiler dahil) karşılaştırmasını sağlar. Bunu sizinle daha etkili ve özelleştirilmiş şekilde iletişim kurmak için yaparız.

 

Sosyal Medya Özelliklerini Sunmak için: GMPLY'deki üçüncü taraf sosyal medya sağlayıcısının IP adresiniz ve GMPLY'in hangi sayfalarını ziyaret ettiğiniz gibi şeyleri toplamasına ve özelliği etkinleştirmek için bir çerez ayarlamasına olanak sağlayabilir. Bu özelliklerle etkileşimleriniz, üçüncü tarafın gizlilik politikasına tabidir.

 

Promosyonları ve Anketleri Yönetmek için: Verilerinizi, geçerli kanunların gerektirdiği gibi veya promosyonun ya da anketin kurallarına uygun şekilde, katılmayı seçtiğiniz promosyonları ve anketleri yönetmek, pazarlamak veya desteklemek için gerekli olan verileri sizinle paylaşmak için (bir kazananlar listesi sunmak veya gerekli gönderimleri yapmak gibi) kullanabiliriz.

 

Reklam için: Gelecekte reklam sunmaya karar vermemiz halinde, kullanıcılarımız arasındaki genel demografi ve tercih bilgilerini göstermek için belirli Sistem Verilerini ve Kullanım Verilerini kullanabiliriz.

 

Güvenlik ve Yasal Uyum için: İfşanın şu niteliklerde olduğunu (yalnızca kendi takdir yetkimize dayalı olarak) düşünmemiz halinde verilerinizi üçüncü taraflara ifşa edebiliriz:

  • Kanunların izin vermesi veya zorunlu kılması;
  • Bir adli, resmi veya yasal soruşturma, emir veya işlem kapsamında talep edilmesi;
  • Geçerli bir mahkeme celbi, emir veya başka yasal geçerliliği olan talep kapsamında makul şekilde gerekli olması;
  • Kullanım Şartlarımız'ı, Gizlilik Politikamız'ı ve diğer yasal anlaşmaları yürütmek içi makul ölçüde gerekli olması;
  • Dolandırıcılık, suistimal, kötüye kullanım, olası kanun (veya kural ya da düzenleme) ihlalleri veya güvenlik ya da teknik sorunları tespit etmek, önlemek veya ele almak için gerekli olması veya
  • Kendi takdir yetkimize dayalı olarak GmPly 'nin, kullanıcılarımızın, çalışanların, kamu üyelerinin veya GMPLY'in haklarına, mülkiyetine veya güvenliğine hemen zarar gelmesini önlemek için makul ölçüde gerekli olması.
  • Ayrıca bu Gizlilik Politikası kapsamındaki ifşa yükümlülüklerimizi ve haklarımızı değerlendirmek amacıyla sizin hakkınızdaki verileri denetçilerimize ve hukuk danışmanlarımıza ifşa edebiliriz.
  • Kontrol Değişikliği Sırasında: GmPly birleşme, satın alma, şirketi elden çıkarma veya tasfiye (iflas dahil) ya da varlıklarının tamamını veya bir kısmını satma gibi bir işletme işleminden geçerse bu tür bir geçiş sırasında ya da geçiş düşünülürken (durum tespiti dahil) tüm verilerinizi halef kuruluşla paylaşabilir, ona ifşa edebilir ve devredebiliriz.

 

Toplu Hale Getirdikten/Kimlik Bilgilerini Kaldırdıktan Sonra: Toplu ya da kimlik bilgisi kaldırılmış verileri her türlü amaç için kullanabiliriz.

İzninizle: Sizin onayınızla bu Gizlilik Politikası'nın kapsamı dışındaki üçüncü taraflarla veri paylaşabiliriz.

 

  1. Güvenlik

 

Saklanan verilerin türüne ve hassasiyetine göre uygun güvenlik önemleri kullanırız. İnternet etkin tüm sistemlerde olduğu gibi izinsiz erişim riski her zaman mevcuttur; dolayısıyla, şifrenizi korumak ve hesabınıza yetkisiz erişildiğinden şüphelendiğiniz tüm durumlarda bizimle iletişime geçmeniz önemlidir.

 

GmPly yetkisiz erişime, değişikliğe, ifşaya ya da topladığımız ve sakladığımız kişisel verilerinizin imha edilmesine ilişkin koruma sağlamak amacıyla uygun güvenlik önlemleri alır. Bu önlemler, veri türüne ve hassasiyetine göre farklılık gösterir. Ancak ne yazık ki hiçbir sistem %100 güvenli değildir; bu yüzden GmPly ile aranızdaki iletişimlerin, GMPLY’in veya GMPLY aracılığıyla topladığımız verilerle bağlantılı olarak bize sağladığınız herhangi bir bilginin üçüncü taraflarca yetkisiz erişimden uzak olacağını garanti edemeyiz. Şifreniz, güvenlik sistemimizin önemli bir parçasıdır ve şifrenizi korumak sizin sorumluluğunuzdadır. Şifrenizi asla bir üçüncü tarafla paylaşmamalısınız ve şifrenizin ya da hesabınızın ele geçirildiğini düşünüyorsanız şifrenizi hemen değiştirmeli ve endişeleriniz konusunda support@gmply.com adresinden iletişime geçmelisiniz.

 

  1. Haklarınız

 

Verilerinizin kullanılmasıyla ilgili olarak promosyon e-postalarını, çerezleri ve belirli analiz sağlayıcıları tarafından verilerinizin toplanmasını iptal etmek dahil olmak üzere belirli haklarınız vardır.  

 

Bize support@gmply.com adresine yazarak hesabınızı güncelleyebilir veya sonlandırabilirsiniz; ayrıca kişisel verilerinizle ilgili bireysel hak taleplerinize ilişkin olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Reşit olmayan çocukları hakkında istemeden kişisel veri topladığımızı düşünen aileler bu bilgilerin silinmesine yardımcı olmak için bizimle iletişime geçmelidir. Yalnız bu yapıldığında kurumunuz tarafından size atanan Eğitimleri veya eğitimleri kullanamayacağınızı bilmelisiniz. Bu yüzden verilerinizin silinmesini isterseniz en doğru hareket kendi kurumunuz ile irtibata geçmek olacaktır. Kendileri Gmply admin panel üzerinden sizin kullanıcı kaydınızı silebilirler.

 

6.1 Verilerinizin Kullanımıyla İlgili Tercihleriniz

 

Bize belirli bilgileri sağlamamayı seçebilirsiniz ancak bu durumda GMPLY'in belirli özelliklerini kullanamayabilirsiniz.

 

Kullandığınız tarayıcı veya cihaz, çerezleri ve diğer yerel veri depolama türlerini kontrol etmenize olanak sağlayabilir. Kablosuz cihazınız da konum veya diğer verilerinizin toplanıp paylaşılmasını kontrol etmenize olanak sağlar.

 

 

 

 

6.2 Kişisel Verilerinize Erişme, Verileri Güncelleme ve Silme

 

GmPly 'nin topladığı ve sakladığı kişisel verilerinize erişmek ve bunları güncellemek için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:

 

Kendi kurumunuz ile konuşarak kişisel veri kaydınızın güncellenmesini/silinmesini isteyebilirsiniz.

Doğrudan support@gmply.com ‘a eposta atarak kişisel verilerinizin güncellenmesini/silinmesini isteyebilirsiniz.

Doğrudan sağladığınız verileri güncellemek için istediğiniz zaman hesabınızda oturum açın ve hesabınızı güncelleyin.

 

Bir sorun yaşarsanız;

 

Kişisel verilerinize erişmeyi, bunları düzeltmeyi veya silme konusunda bir sorun yaşarsanız (İşten ayrılmış olabilirsiniz ve kişisel verilerinizin hala kurumunuzun kullandığı GmPly sisteminde olduğunu düşünüyor olabilirsiniz örnek olarak) lütfen support@gmply.com adresine yazın. Size geri dönüş süremiz 72 saattir. Sorunun çözümü sadece teknik bir problem ise 72 saat içerisinde çözülecektir. Kendi kurumunuz ile ilgili ise kendileri ile yazışıp size geri dönüş yapmamız için bize lütfen 10 günlük bir süre tanıyın.

 

Sizi korumak için talebin hesabınızla ilişkilendirilen e-posta adresi aracılığıyla gönderilmesini talep edebiliriz veya talebinizi yerine getirmeden önce kimliğinizi doğrulamamız gerekebilir. Zorunlu kayıt tutma ve işlemleri tamamlama gibi yasal bir dayanağımız olan durumlarda belirli verileri saklamaya devam ettiğimizi lütfen unutmayın.

 

6.3 Çocuklara İlişkin Politikamız

 

Çocukların gizlilik menfaatlerini anlıyor ve ebeveynleri ve vasileri çocuklarının online aktiviteleri ve ilgi alanları konusunda aktif rol oynamaya teşvik ediyoruz. 13 (veya Avrupa Ekonomik Alanı'nda 16 yaşından küçük çocuklar GMPLY'i kullanmamalıdır. Bu yaşlardan küçük bir çocuktan kişisel veriler topladığımızı öğrenirsek bunlar silmek için makul önlemler alırız.

 

GmPly 'nin bu yaşlardan küçük bir çocuktan kişisel veri toplamış olabileceğini düşünen ebeveynler bu verilerin kaldırılması için support@gmply.com adresine bir talep gönderebilir.

 

  1. Yargı Bölgesine Özel Kurallar

 

Kaliforniya'da yaşıyorsanız bilgi talep etmeye yönelik belirli haklara sahip olursunuz. Avustralya'da yaşıyorsanız uygun resmi kuruma resmi bir şikayette bulunma hakkına sahip olursunuz. Amerika Birleşik Devletleri dışındaki kullanıcılar, ABD'ye ve Avrupa Ekonomik Alanı dışındaki diğer bölgelere veri aktardığımızı dikkate almalıdır.

 

7.1 Kaliforniya'daki Kullanıcılar

 

Kaliforniya'da ikamet ediyorsanız üçüncü tarafların doğrudan pazarlama amaçları için üçüncü taraflarla hangi kişisel bilgileri paylaştığımız hakkında belirli detayları talep etme hakkınız vardır. Talebinizi göndermek için support@gmply.com adresine "California Shine the Light" ibaresini ve posta adresinizi, ikamet ettiğiniz eyaleti ve e-posta adresinizi içeren bir e-posta gönderin.

 

İnternet teknolojisi halen Do Not Track (Takip Etme) standartları, çözümleri ve uygulamaları üzerinde çalıştığı için tarayıcıdan gelen Don Not Track sinyallerini şu anda tanımıyor veya bunlara yanıt vermiyoruz.

 

7.2 Avustralya'daki Kullanıcılar

 

Avustralya'da ikamet ediyorsanız ve bir şikayetiniz varsa bunu Avustralya Bilgi Komiseri'ne (Australian Information Commissioner) ("OAIC") iletebilirsiniz. OAIC ile iletişime geçmek için www.oaic.gov.au adresini ziyaret edebilir, enquiries@oaic.gov.au adresine e-posta gönderebilir, 1300 363 992 numaralı telefonu arayabilir ya da GPO Box 5218, Sydney NSW 2001 adresinden OAIC'ye yazabilirsiniz.

 

7.3 ABD Dışındaki Kullanıcılar

 

GmPly , Inc. Delaware merkezli bir şirket olduğundan size GMPLYi sunabilmemiz için verilerinizi Amerika Birleşik Devletleri'ne aktarmamız ve orada işlememiz gerekmektedir. GmPly, Amazon AWS sistemleri üzerinde çalışmaktadır.

 

GMPLYi ziyaret ettiğinizde veya kullandığınızda verilerinizin Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan sunucularda depolanmasına onay vermiş olursunuz. GMPLYi Amerika Birleşik Devletleri dışından kullanıyorsanız verilerinizin Amerika Birleşik Devletleri'ne veya başka ülkelere aktarılmasına, buralarda depolanmasına ve işlenmesine onay verirsiniz. Özellikle, İsviçre ve Avrupa Ekonomik Alanı'nda (EEA) toplanan kişisel veriler bu alanlar dışına aktarılır ve bu alanlar dışında depolanır. Ayrıca bu veriler; İsviçre ve EEA dışında da işlemleri gerçekleştirme, ödemeleri kolaylaştırma ve 4. Bölüm'de belirtildiği gibi destek GMPLYi sunma amacıyla işleme de dahil olmak üzere GmPly  grup şirketlerimiz veya hizmet sağlayıcılarımız tarafından işlenir. Hizmet sağlayıcılarımızla, bizim adımıza sizin verilerinizi işlemelerini sınırlandıran ve düzenleyen veri işleme anlaşmaları imzalamış bulunmaktayız. Verilerinizi gönderdiğinizde veya GMPLYimizi kullandığınızda GmPly 'nin ve işleyicilerinin bu aktarım, depolama ve işlemelerine onay vermiş olursunuz.

 

Veriler ayrıca işlemleri yapmak, ödemeleri kolaylaştırmak ve Bölüm 4'te anlatıldığı gibi destek GMPLYi sağlamak için İsviçre ve EEA dışında GmPly  grup şirketlerimiz veya hizmet sağlayıcılarımız tarafından işlenir. Hizmet sağlayıcılarımızla, bizim adımıza verilerinizi işlemelerini kısıtlayan ve düzenleyen veri işleme sözleşmeleri yaptık. Verilerinizi göndererek veya GMPLY'i kullanarak GmPly  ve işleyicileri tarafından bu aktarım, saklama ve işlemeye onay vermiş olursunuz.

 

  1. Güncellemeler ve İletişim Bilgileri

 

Bu politikada önemli bir değişiklik yaptığımızda kullanıcılara e-posta, ürün içi bildirim veya kanunların gerektirdiği başka bir mekanizma aracılığıyla bildirimde bulunuruz. Değişiklikler, yayınlandığı gün yürürlüğe girer. Her türlü sorunuz, endişeniz veya ihtilafa düştüğünüz durum için lütfen bizimle e-posta veya postayla iletişime geçin. (support@gmply.com)

 

8.1 Bu Gizlilik Politikası'ndaki Değişiklikler

 

Bu Gizlilik Politikası'nı zaman zaman güncelleyebiliriz. Önemli herhangi bir değişiklik yaparsak size e-posta aracılığıyla, GMPLY'de bir bildirim yayınlayarak veya kanunların gerektirdiği şekilde bildirimde bulunuruz. Ayrıca önemli değişikliklerin bir özetini ekleriz. Aksi belirtilmediği sürece, değişiklikler yayınlandığı gün yürürlüğe girer.

 

Geçerli kanunların izin verdiği şekilde, herhangi bir değişikliğin yürürlüğe girdiği tarihten sonra GMPLY'i kullanmaya devam ederseniz erişiminiz ve/veya kullanımınız revize edilen Gizlilik Politikası'nı kabul ettiğiniz (ve buna uymayı ve tabi olmayı onayladığınız) anlamına gelir. Revize edilen Gizlilik Politikası, önceki tüm Gizlilik Politikalarının yerini alır.

 

8.2 Yorumlama

 

Bu politikada tanımlanmış olmayan baş harfleri büyük harfle yazılmış tüm ifadeler, GmPly 'nin Kullanım Şartları'nda belirtildiği şekilde tanımlanmıştır. Bu Gizlilik Politikası'nın İngilizce haricindeki tüm versiyonları, kolaylık olması için sağlanmıştır. İngilizce olmayan bir versiyon ile herhangi bir uyuşmazlık olması halinde İngilizce versiyonun geçerli olacağını kabul edersiniz.

 

 

8.3 Sorular

 

Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz, endişeniz veya ihtilafa düştüğünüz durum olursa lütfen support@gmply.com adresinden ekibimizle iletişime geçin.

 

Çerez Politikası

Bu Çerez Politikası en son 8 Haziran, 2019 tarihinde güncellenmiştir

 

Çerezler nedir?

 

Çerezler, internette gezindiğinizde tarayıcınızda saklanan küçük metin dosyalarıdır. GmPly  dahil web sitelerinde aktiviteleriniz hakkında veriler toplamak, saklamak ve paylaşmak için kullanılabilir. Çerezler ayrıca siteyi daha kolay kullanılır hale getirmek için tercih ettiğiniz dil gibi GmPly 'yi ziyaretinizle ilgili bilgileri hatırlamamıza olanak sağlar.

 

Kısa bir süre sonra veya tarayıcınızı kapattığınızda sona eren oturum çerezlerini ve belirli bir süre tarayıcınızda kalan kalıcı çerezleri de kullanırız. GmPly 'de oturum açmanız gibi tek bir tarayıcı oturumu sırasında sizi tanımlamak için oturum çerezlerini kullanırız. Oturumunuzu açık tutmamızı talep etmeniz gibi daha uzun bir süre boyunca kimliğinizi tanımlamamız gerektiğinde kalıcı çerezleri kullanırız.

 

GmPly  çerezleri ve benzer teknolojileri neden kullanır?

 

Çerezleri ve web işaretçileri, piksel etiketleri gibi benzer teknolojileri GMPLY çeşitli şekillerde sunmak, ölçmek ve iyileştirmek için kullanırız. Bu çerezleri sitemizi ve GMPLY bir tarayıcı üzerinde veya mobil uygulamamız aracılığıyla ziyaret ettiğinizde kullanırız. Ek teknolojileri benimsedikçe başka yöntemlerle ek veriler de toplayabiliriz.

 

Çerezleri şu amaçlar için kullanırız:

 

  • Kimlik doğrulama ve güvenlik
  • GmPly 'de oturum açmanızı sağlamak
  • Bir eğitim veya eğitimi yarım bıraktığınızda kaldığınız yerden devam edebilmeniz için
  • Güvenliğinizi korumak
  • Spam, suistimal ve GmPly 'nin sözleşmelerini ihlal eden diğer faaliyetleri tespit etmeye ve bunlarla mücadeleye yardımcı olmak
  • Örneğin, çerezler GmPly 'ye erişiminizde kimliğinizi doğrulamaya ve yetkisiz tarafların hesaplarınıza erişmesini engellemeye yardımcı olur.

 

Tercihler          

Tarayıcınız ve tercihlerinizle ilgili verileri hatırlamak

Ayarlarınızı ve yaptığınız diğer seçimleri hatırlamak

Örneğin, çerezler tercih ettiğiniz dili veya bulunduğunuz ülkeyi hatırlamamıza yardımcı olur; böylece her ziyaretinizde sormadan tercih ettiğiniz dilde içerik sağlayabiliriz.

 

Analiz ve araştırma      

İnsanların GmPly 'yi nasıl kullandığını anlamamıza ve geliştirmemize yardımcı olmak

Örneğin, çerezler kullanıcıların hangi özellikleri veya içeriği tercih ettiğini anlamak için GmPly 'nin farklı sürümlerini test etmemize yardımcı olur, web işaretçileri hangi e-postaların açıldığını belirlememize yardımcı olur ve çerezler GmPly 'yle nasıl iletişime geçtiğinizi (tıkladığınız bağlantılar gibi) görmemize yardımcı olur.

 

Ayrıca hangi sitelerden geldiğinizi bildirmek dahil, kullanıcıların GMPLY'i nasıl kullandığını analiz etmemize yardımcı olmak için çerezler ve benzer teknolojiler kullanan, Google Analytics ve benzeri birçok analiz ortağıyla çalışırız. Hizmet sağlayıcılar bu verileri kendileri toplayabilir ya da bunları biz onlara ifşa edebiliriz.

 

Kişiselleştirilmiş içerik  

GmPly 'yi daha ilgili içeriklerle özelleştirmek

Örneğin, çerezler ana sayfada kişiselleştirilmiş bir önerilen Eğitimler listesi göstermemize yardımcı olur.

 

Reklam

Şu anda reklam yayınlamıyoruz ama ileride reklam yayınlayacak olursak size daha ilgili reklamlar sunmak amacı ile kullanabiliriz.

 

Hedefleme ve reklam çerezleri ve nasıl iptal edebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html adresini veya Avrupa Birliği'nde bulunuyorsanız Your Online Choices (Online Tercihleriniz) sitesini ziyaret edin.

 

Reklam teknolojisinin GMPLY'e entegre edildiği durumlarda diğer web sitelerinde ve uygulamalarda hala reklam almaya devam edebileceğinizi ancak bunların ilgi alanlarınıza göre özelleştirilmeyeceğini lütfen unutmayın.

 

İleride bir mobil uygulama çıkartacak olursak bu mobil uygulamaları kullanırken de özelleştirilmiş uygulama içi reklamlar alabilirsiniz. Apple iOS, Android OS ve Microsoft Windows'un her biri uygulama içi özelleştirilmiş reklamları kontrol etmek için kendi talimatlarını sunar. Diğer cihazlar ve işletim sistemleri için gizlilik ayarlarınızı incelemeniz veya platform operatörünüzle iletişime geçmeniz gerekir.

 

Gizlilik seçeneklerim nelerdir?

 

Bizim veya ortaklarımızın çerezleri ne şekilde kontrol ettiğine veya sınırlandırdığına ilişkin birkaç seçeneğiniz bulunmaktadır:

 

Çoğu tarayıcı çerezleri otomatik olarak kabul eder ancak tarayıcı ayarlarınızın destek makalelerine başvurarak çerezleri reddedecek şekilde tarayıcı ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Çerezleri reddetmeye karar verirseniz GMPLY'de oturum açamayacağınızı, özelleştirme yapamayacağınızı veya belirli interaktif özellikleri kullanamayacağınızı lütfen unutmayın.

 

Hedefleme çerezleri ve bunları devre dışı bırakmayla ilgili genel bilgi için www.allaboutcookies.org sitesini ziyaret edin.

 

Güncellemeler ve İletişim Bilgileri

 

Bu Çerez Politikası'nı zaman zaman güncelleyebiliriz. Güncellememiz halinde politikayı yeni bir geçerlilik tarihiyle web sitemizde yayınlayarak size bildirimde bulunuruz. Önemli değişiklikler yapmamız halinde, planlanan değişikliklerden önce size bildirimde bulunmak için makul adımlar atarız.

 

Çerez kullanımımız hakkında sorularınız varsa support@gmply.com adresinden bize e-posta gönderin.

GmPly Gizlilik Politikası

Bu Gizlilik Politikası en son 8 Haziran 2019 tarihinde güncellenmiştir.

 

Online interaktif video e-öğrenme platformu GmPly olarak ("GmPly", "biz", "biz") olarak gizliliğinize saygı duyuyoruz ve sizin hakkınızdaki verileri nasıl topladığımızı, kullandığımızı ve paylaştığımızı anlamanızı istiyoruz. Bu Gizlilik Politikası veri toplama uygulamalarımızı kapsar ve kişisel verilerinizi kullanımınıza erişme, bunları düzeltme veya sınırlandırmaya ilişkin haklarınızı açıklar.

 

Farklı bir politikaya bağlantı vermediğimiz veya aksini belirtmediğimiz müddetçe, GmPly web sitesini, ileride yayınlanabilecek mobil uygulamaları, API'ları veya ilgili GMPLYi ("GMPLY") ziyaret ettiğinizde veya kullandığınızda bu Gizlilik Politikası geçerlidir.

 

GMPLY'i kullanarak bu Gizlilik Politikası'nın şartlarını kabul edersiniz. Bu Gizlilik Politikası'nı veya GMPLY'i kullanımınızın tabi olduğu başka herhangi bir sözleşmeyi kabul etmiyorsanız GMPLY'i kullanmamalısınız.

 

İçindekiler

 

  1. Hangi Verileri Alıyoruz?
  2. Sizin Hakkınızda Nasıl Veri Alıyoruz?
  3. Verilerinizi Ne için Kullanıyoruz?
  4. Verilerinizi Kimlerle Paylaşıyoruz?
  5. Güvenlik
  6. Haklarınız
  7. Yargı Bölgesine Özel Kurallar
  8. Güncellemeler ve İletişim Bilgileri

Çerez Politikası

  1. Hangi Verileri Alıyoruz?

 

Kendi girdiğiniz bilgiler, Eğitimlere katılımınızla ilgili veriler ve GmPly  ile bağlantı kurduğunuz üçüncü taraf platformlarından veriler gibi belirli bilgileri sizden doğrudan toplarız. Ayrıca cihazınız hakkında bilgiler ve GMPLY'in hangi kısmıyla etkileşime girdiğiniz veya hangi kısmını kullanarak zaman geçirdiğiniz gibi bazı verileri otomatik olarak toplarız.

 

1.1 Bize Sağladığınız Veriler

 

GMPLY'i nasıl kullandığınıza bağlı olarak sizden veya sizinle ilgili farklı veriler toplayabiliriz. Aşağıda, topladığımız verileri daha iyi anlayabilmeniz için bazı örnekler verilmiştir.

 

Kurumunuz tarafından bir eğitim için davet aldığınızda ve GmPly üzerinde bir hesap oluşturduğunuzda aşağıdakiler dahil olmak üzere sağladığınız verileri doğrudan toplarız:

 

Hesap Verileri   Belirli özellikleri (eğitima kaydolma gibi) kullanmak için bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekir. Hesabınızı oluşturduğunuzda veya güncellediğinizde (davet metodunuza göre değişmekle birlikte) e-posta adresiniz, şifreniz gibi verileri toplayıp saklarız ve size benzersiz bir tanımlama numarası atarız ("Hesap Verileri").

 

Paylaşılan İçerik            Bir eğitmen olarak GmPly üzerinde bir eğitim oluşturduğunuzda bu eğitimun belli bir kısmını kurumsal müşterilerinizin görebilmesi için demo mahiyetinde yayınlayabiliriz. Burada sizin izin verdiğiniz ölçüde kişisel bilgileriniz public olarak yayınlanabilir.

 

Eğitim Verileri  Eğitimlere kaydolduğunuzda ve katıldığınızda hangi eğitimlere ve testlere başladığınız ve hangilerini tamamladığınız; eğitmenlerle, öğretim asistanlarıyla ve diğer öğrencilerle etkileşimleriniz ve makaleler, sorulara yanıtlar ve eğitim gereksinimlerini yerine getirmek için gönderilen diğer öğeler dahil olmak üzere belirli verileri toplarız. Bu veriler yine sadece kurum yöneticileriniz tarafından görülebilir public değildir.

 

 

1.2 Otomatik Yöntemlerle Topladığımız Veriler

 

GMPLY'e eriştiğinizde (Eğitimlerde gezinmek dahil) otomatik yöntemlerle aşağıdakiler dahil belirli bilgileri toplarız:

 

Sistem Verileri  IP adresiniz, cihaz türü, işletim sistemi türü ve sürümü, benzersiz cihaz tanımlayıcılar, tarayıcı, tarayıcı dili, alan ve diğer sistem verileri ve platform türleri gibi bilgisayarınız veya cihazınızla ilgili teknik veriler ("Sistem Verileri").

 

Kullanım Verileri           Erişilen Eğitimler, sayfalarda veya GMPLY’de harcanan süre, ziyaret edilen sayfalar, kullanılan özellikler, arama sorgularınız, tıklama verileriniz, tarih ve saat ve GMPLY'i kullanımınızla ilgili diğer veriler dahil GMPLY'le etkileşiminizle ilgili kullanım istatistikleri ("Kullanım Verileri").

 

Yaklaşık Coğrafi Veriler IP adresinize dayalı olarak otomatik şekilde toplanan ülke, şehir ve coğrafi koordinatlar gibi bilgiler dahil olmak üzere yaklaşık coğrafi konumunuz.

 

Yukarıda listelenen veriler, aşağıdaki "Çerezler ve Veri Toplama Araçları" bölümünde ayrıntıları verildiği şekilde sunucu kayıt dosyaları ve izleme teknolojileri kullanımı aracılığıyla toplanır. Bunlar tarafımızca saklanır ve hesabınızla ilişkilendirilir.

 

  1. Sizin Hakkınızda Nasıl Veri Alıyoruz?

 

Yukarıda listelenen verileri toplamak için çerezler, web işaretçileri, analiz gibi araçlar kullanıyoruz. Bu araçlardan bazıları veri toplamayı iptal etme imkanı sunar.

 

2.1 Çerezler ve Veri Toplama Araçları

 

GMPLY'e eriştiğinizde ve GMPLY'i kullandığınızda, Çerezler Politikamız'da açıklandığı gibi, GmPly  ve bizim adımıza hareket eden hizmet sağlayıcılar (Google Analytics) çerezler, etiketler, makrolar, özelleştirilmiş bağlantılar, cihaz veya tarayıcı parmak izleri ve web işaretçileri (topluca "Veri Toplama Araçları") gibi otomatik veri toplama araçları ve sunucu kayıt dosyaları kullanır. Bu Veri Toplama Araçları, GMPLY'i kullandığınızda belirli Sistem Verilerini ve Kullanım Verilerini (Bölüm 1'de ayrıntılı olarak belirtildiği şekilde) otomatik olarak izler ve toplar. Bazı durumlarda, bu Veri Toplama Araçları aracılığıyla toplanan verileri, bu Gizlilik Politikası'nda açıklandığı şekilde topladığımız diğer verilerle birleştiririz.

 

Çerezleri (web sitelerinin tarayıcınızı ya da cihazınızı benzersiz şekilde tanımlamak veya tarayıcınızda veri saklamak için gönderdiği küçük dosyalar) GMPLY'i kullanımınızı analiz etmek, deneyiminizi kişiselleştirmek, GMPLY'de oturum açmayı kolaylaştırmak ve geri döndüğünüzde sizi tanımak gibi şeyler için kullanırız. Web işaretçilerini (ziyaretçilerin ve GMPLY'i kullanan diğer kullanıcıların eylemlerini ölçmemize olanak sağlayan küçük nesneler) bir web sayfasının ziyaret edilip edilmediğini tanımlamak, bir e-postanın açılıp açılmadığını tanımlamak ve belirli promosyon mesajlarından mevcut kullanıcıları çıkartarak daha etkili reklam yapmak veya yeni bir mobil uygulama indirmenin kaynağını tanımlamak gibi şeyler için kullanırız.

 

GmPly  şu tür çerezler kullanır:

 

Tercihler: GMPLY'in görünümünü ve davranışını etkileyen tarayıcınızla ve tercih edilen ayarlarınızla ilgili verileri (tercih ettiğiniz dil gibi) hatırlayan çerezler.

 

Güvenlik: GMPLY'de oturum açmanıza ve GMPLY'e erişmenize; sahte oturum açmalara karşı koruyan ve hesabınızın suistimal edilmesine veya yetkisiz kullanılmasını tespit etmeye ve önlemeye yardımcı olmayı sağlamak için kullanılan çerezler.

 

İşlevsel: İşlevsel ayarları (eğitimde hangi sahnede kaldığınız veya en son hangi eğitimi kullandığınız gibi) saklayan çerezler.

 

Oturum Durumu: GMPLY'i ve tarama deneyiminizi geliştirmek, oturum açma bilgilerinizi hatırlamak ve Eğitimleri kullanabilmenize olanak sağlamak için GMPLY'le etkileşimlerinizi izleyen çerezler. Bunlar, GMPLY'in düzgün çalışması için kesinlikle gereklidir; bunları devre dışı bırakmanız halinde belirli işlevler kesintiye uğrar veya kullanıma sunulamaz.

 

Bilgisayarınıza çerezler yerleştirme girişimleri hakkında size uyarı verecek şekilde web tarayıcınızda ayar yapabilir, çerez türlerini sınırlandırabilir veya çerezleri tamamen reddedebilirsiniz. Bunu yaparsanız GMPLY'in bazı özelliklerini kullanamayabilirsiniz ve deneyiminiz farklı ya da daha az işlevsel olabilir.

 

Sitemizde belirli özellikleri sunan bazı üçüncü taraf ortaklar da veri toplamak ve saklamak için Yerel Depolama Nesneleri (flash çerezleri veya LSO'lar olarak da bilinir) kullanabilir.

 

2.2 Analiz

 

GMPLY'de Google Analytics gibi üçüncü taraf tarayıcı ve mobil analiz GMPLYi kullanırız. Bu GMPLY hangi üçüncü taraf web sitesinden geldiğiniz, ne sıklıkla ziyaret ettiğiniz, GMPLY dahilindeki etkinlikler, kullanım ve performans verileri ve uygulamanın nereden indirildiği dahil olmak üzere GMPLY'i kullanımınızı analiz etmemize yardımcı olan Veri Toplama Araçları kullanır. Bu verileri GMPLY'i iyileştirmek, GMPLY'in farklı cihazlarda nasıl performans gösterdiğini daha iyi anlamak ve size ilginizi çekebilecek bilgiler sunmak için kullanırız.

 

  1. Verilerinizi Ne için Kullanıyoruz?

 

Verilerinizi GMPLYimiz'i sunmak, sizinle iletişim kurmak, sorunları gidermek, dolandırıcılık ve suistimale karşı güvence sağlamak, GMPLY'i iyileştirmek ve güncellemek, insanların GMPLY'i nasıl kullandığını analiz etmek ve yasaların gerektirdiği ya da güvenlik ve bütünlük için gerekli olduğu şekilde kullanırız.

GMPLY'i kullanımınız aracılığıyla topladığımız verileri şu amaçlarla kullanırız:

 

Özelleştirilmiş içerik sunmak ve diğer kullanıcılarla iletişimi kolaylaştırmak dahil, GMPLY'i sunmak ve yönetmek;

  • Eğitimler, ürünler, belirli GMPLY, bilgiler veya özellikler için taleplerinizi ve siparişlerinizi işlemek;
  • Sizinle hesabınız hakkında iletişime geçmek:
  • Sorularınıza ve endişelerinize yanıt vermek;
  • Eğitmenlerden gelen mesajlar dahil olmak üzere size yönetim mesajları ve bilgileri, GMPLY’deki değişiklikler hakkında bildirimler ve sözleşmelerimizle ilgili güncellemeler göndermek;

 

Eğitimlerdeki ilerlemeniz, ödül programları, yeni GMPLY, yeni özellikler, promosyonlar, bültenler ve diğer mevcut Eğitimler hakkında size bilgi ve uygulama içi mesajlar göndermek (bunu dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz);

 

Güncellemeler ve başka ilgili mesajlar göndermek amacıyla kablosuz cihazınıza anında bildirimler göndermek (bunu mobil uygulamanın "seçenekler" veya "ayarlar" sayfasından yönetebilirsiniz);

 

Hesap tercihlerinizi yönetmek;

Sorun giderme ve sorunları çözme, GMPLY'i güvenli hale getirme ve dolandırıcılık ve suistimali önleme dahil GMPLY'in teknik işlevselliğini kolaylaştırmak;

 

Kullanıcılardan geri bildirim almak;

  • GmPly tarafından yönetilen veya desteklenen anketleri ve promosyonları pazarlamak ve uygulamak;
  • Üçüncü taraf sağlayıcılar aracılığıyla verilerinizi ek verilerle bağlantılandırmak veya analiz hizmet sağlayıcıları yardımıyla verileri analiz ederek hakkınızda daha fazla bilgi edinmek;
  • Cihazlar genelinde benzersiz kullanıcıları tanımlamak;
  • Cihazlar genelinde reklamları özelleştirmek;
  • GMPLY'i iyileştirmek ve yeni ürünler, GMPLY ve özellikler geliştirmek;
  • Trendleri ve trafiği analiz etmek, satın alımları takip etmek ve kullanım verilerini takip etmek;
  • Üçüncü taraf web sitelerinde ve uygulamalarda GMPLY'in reklamını yapmak;
  • Kanunların gerektirdiği veya izin verdiği şekilde ya da
  • Yalnızca kendi takdir yetkimize dayalı olarak kullanıcılarımızın, çalışanlarımızın, üçüncü tarafların, kamunun veya GMPLY'in güvenliğini ve bütünlüğünü sağlamak için gerekli olduğunu belirlediğimiz başka şekillerde.

 

  1. Verilerinizi Kimlerle Paylaşıyoruz?

 

Hakkınızdaki belirli verileri sadece size eğitimleri atayan kurumsal eğitim yöneticileriniz ve/veya insan kaynakları yöneticileriniz görebilir ki bu kişiler zaten sizin bizimle paylaştıklarınızdan daha fazla kişisel verinize sahip durumdadırlar.

 

Ancak aşağıdaki koşullarda veya bu Gizlilik Politikası'nda açıklandığı gibi başka bir şekilde verilerinizi üçüncü taraflarla paylaşabiliriz:

 

Eğitmenlerinizle: Hakkınızda sahip olduğumuz anonimleştirilmiş verileri (Ad soyad ve e-posta adresiniz hariç), size ve diğer öğrencilere sundukları Eğitimleri geliştirebilmelerini sağlamak amacıyla kaydolduğunuz veya hakkında bilgi istediğiniz Eğitimler için eğitmenlerle paylaşırız. Bu veriler şehriniz, ülkeniz, tarayıcınızın dili, işletim sisteminiz, cihaz ayarlarınız, sizi GmPly 'ye getiren site ve GmPly 'deki aktiviteleriniz gibi şeyleri içerebilir. Hakkınızda ek veriler (yaş veya cinsiyet gibi) toplarsak bunları da paylaşabiliriz. Çalıştığınız şirket, Adınız Soyadınız, E-posta adresinizi ve sizi tanımlayabilecek kişisel bilgileri eğitmenlerle paylaşmayacağız. Ayrıca eğitmenlerimizin Eğitimlerinin trafik kaynaklarını takip etmesi ve eğitim sayfalarını optimize etmesi için eğitim sayfalarında Google Analytics uygulamalarına olanak sağlarız.

 

Hizmet Sağlayıcılar, Yükleniciler ve Acentelerle: Bizim adımıza ödeme işleme, veri analizi, e-posta ve barındırma hizmeti ve müşteri desteği gibi hizmet sağlayan üçüncü taraflarla verilerinizi paylaşabiliriz.

 

Analiz ve Veri Zenginleştirme GMPLY ile: Google Analytics gibi üçüncü taraf analiz araçlarını kullanımımız kapsamında, belirli iletişim bilgilerini, Hesap Verilerini, Sistem Verilerini, Kullanım Verilerini (Bölüm 1'de ayrıntılı olarak belirtildiği şekilde) veya kimlik bilgisi kaldırılmış verileri gerektiği şekilde paylaşırız. Kimlik bilgisi kaldırılmış veriler adınız ve e-posta adresiniz gibi şeyleri kaldırıp bunları bir simgesel kimlikle değiştirdiğimiz veriler anlamına gelir. Bu, bu analiz hizmet sağlayıcılarının analiz GMPLYi sunmasını veya verilerinizi herkese açık veri tabanı bilgileriyle (diğer kaynaklardan iletişim bilgileri ve sosyal bilgiler dahil) karşılaştırmasını sağlar. Bunu sizinle daha etkili ve özelleştirilmiş şekilde iletişim kurmak için yaparız.

 

Sosyal Medya Özelliklerini Sunmak için: GMPLY'deki üçüncü taraf sosyal medya sağlayıcısının IP adresiniz ve GMPLY'in hangi sayfalarını ziyaret ettiğiniz gibi şeyleri toplamasına ve özelliği etkinleştirmek için bir çerez ayarlamasına olanak sağlayabilir. Bu özelliklerle etkileşimleriniz, üçüncü tarafın gizlilik politikasına tabidir.

 

Promosyonları ve Anketleri Yönetmek için: Verilerinizi, geçerli kanunların gerektirdiği gibi veya promosyonun ya da anketin kurallarına uygun şekilde, katılmayı seçtiğiniz promosyonları ve anketleri yönetmek, pazarlamak veya desteklemek için gerekli olan verileri sizinle paylaşmak için (bir kazananlar listesi sunmak veya gerekli gönderimleri yapmak gibi) kullanabiliriz.

 

Reklam için: Gelecekte reklam sunmaya karar vermemiz halinde, kullanıcılarımız arasındaki genel demografi ve tercih bilgilerini göstermek için belirli Sistem Verilerini ve Kullanım Verilerini kullanabiliriz.

 

Güvenlik ve Yasal Uyum için: İfşanın şu niteliklerde olduğunu (yalnızca kendi takdir yetkimize dayalı olarak) düşünmemiz halinde verilerinizi üçüncü taraflara ifşa edebiliriz:

  • Kanunların izin vermesi veya zorunlu kılması;
  • Bir adli, resmi veya yasal soruşturma, emir veya işlem kapsamında talep edilmesi;
  • Geçerli bir mahkeme celbi, emir veya başka yasal geçerliliği olan talep kapsamında makul şekilde gerekli olması;
  • Kullanım Şartlarımız'ı, Gizlilik Politikamız'ı ve diğer yasal anlaşmaları yürütmek içi makul ölçüde gerekli olması;
  • Dolandırıcılık, suistimal, kötüye kullanım, olası kanun (veya kural ya da düzenleme) ihlalleri veya güvenlik ya da teknik sorunları tespit etmek, önlemek veya ele almak için gerekli olması veya
  • Kendi takdir yetkimize dayalı olarak GmPly 'nin, kullanıcılarımızın, çalışanların, kamu üyelerinin veya GMPLY'in haklarına, mülkiyetine veya güvenliğine hemen zarar gelmesini önlemek için makul ölçüde gerekli olması.
  • Ayrıca bu Gizlilik Politikası kapsamındaki ifşa yükümlülüklerimizi ve haklarımızı değerlendirmek amacıyla sizin hakkınızdaki verileri denetçilerimize ve hukuk danışmanlarımıza ifşa edebiliriz.
  • Kontrol Değişikliği Sırasında: GmPly birleşme, satın alma, şirketi elden çıkarma veya tasfiye (iflas dahil) ya da varlıklarının tamamını veya bir kısmını satma gibi bir işletme işleminden geçerse bu tür bir geçiş sırasında ya da geçiş düşünülürken (durum tespiti dahil) tüm verilerinizi halef kuruluşla paylaşabilir, ona ifşa edebilir ve devredebiliriz.

 

Toplu Hale Getirdikten/Kimlik Bilgilerini Kaldırdıktan Sonra: Toplu ya da kimlik bilgisi kaldırılmış verileri her türlü amaç için kullanabiliriz.

İzninizle: Sizin onayınızla bu Gizlilik Politikası'nın kapsamı dışındaki üçüncü taraflarla veri paylaşabiliriz.

 

  1. Güvenlik

 

Saklanan verilerin türüne ve hassasiyetine göre uygun güvenlik önemleri kullanırız. İnternet etkin tüm sistemlerde olduğu gibi izinsiz erişim riski her zaman mevcuttur; dolayısıyla, şifrenizi korumak ve hesabınıza yetkisiz erişildiğinden şüphelendiğiniz tüm durumlarda bizimle iletişime geçmeniz önemlidir.

 

GmPly yetkisiz erişime, değişikliğe, ifşaya ya da topladığımız ve sakladığımız kişisel verilerinizin imha edilmesine ilişkin koruma sağlamak amacıyla uygun güvenlik önlemleri alır. Bu önlemler, veri türüne ve hassasiyetine göre farklılık gösterir. Ancak ne yazık ki hiçbir sistem %100 güvenli değildir; bu yüzden GmPly ile aranızdaki iletişimlerin, GMPLY’in veya GMPLY aracılığıyla topladığımız verilerle bağlantılı olarak bize sağladığınız herhangi bir bilginin üçüncü taraflarca yetkisiz erişimden uzak olacağını garanti edemeyiz. Şifreniz, güvenlik sistemimizin önemli bir parçasıdır ve şifrenizi korumak sizin sorumluluğunuzdadır. Şifrenizi asla bir üçüncü tarafla paylaşmamalısınız ve şifrenizin ya da hesabınızın ele geçirildiğini düşünüyorsanız şifrenizi hemen değiştirmeli ve endişeleriniz konusunda support@gmply.com adresinden iletişime geçmelisiniz.

 

  1. Haklarınız

 

Verilerinizin kullanılmasıyla ilgili olarak promosyon e-postalarını, çerezleri ve belirli analiz sağlayıcıları tarafından verilerinizin toplanmasını iptal etmek dahil olmak üzere belirli haklarınız vardır.  

 

Bize support@gmply.com adresine yazarak hesabınızı güncelleyebilir veya sonlandırabilirsiniz; ayrıca kişisel verilerinizle ilgili bireysel hak taleplerinize ilişkin olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Reşit olmayan çocukları hakkında istemeden kişisel veri topladığımızı düşünen aileler bu bilgilerin silinmesine yardımcı olmak için bizimle iletişime geçmelidir. Yalnız bu yapıldığında kurumunuz tarafından size atanan Eğitimleri veya eğitimleri kullanamayacağınızı bilmelisiniz. Bu yüzden verilerinizin silinmesini isterseniz en doğru hareket kendi kurumunuz ile irtibata geçmek olacaktır. Kendileri Gmply admin panel üzerinden sizin kullanıcı kaydınızı silebilirler.

 

6.1 Verilerinizin Kullanımıyla İlgili Tercihleriniz

 

Bize belirli bilgileri sağlamamayı seçebilirsiniz ancak bu durumda GMPLY'in belirli özelliklerini kullanamayabilirsiniz.

 

Kullandığınız tarayıcı veya cihaz, çerezleri ve diğer yerel veri depolama türlerini kontrol etmenize olanak sağlayabilir. Kablosuz cihazınız da konum veya diğer verilerinizin toplanıp paylaşılmasını kontrol etmenize olanak sağlar.

 

 

 

 

6.2 Kişisel Verilerinize Erişme, Verileri Güncelleme ve Silme

 

GmPly 'nin topladığı ve sakladığı kişisel verilerinize erişmek ve bunları güncellemek için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:

 

Kendi kurumunuz ile konuşarak kişisel veri kaydınızın güncellenmesini/silinmesini isteyebilirsiniz.

Doğrudan support@gmply.com ‘a eposta atarak kişisel verilerinizin güncellenmesini/silinmesini isteyebilirsiniz.

Doğrudan sağladığınız verileri güncellemek için istediğiniz zaman hesabınızda oturum açın ve hesabınızı güncelleyin.

 

Bir sorun yaşarsanız;

 

Kişisel verilerinize erişmeyi, bunları düzeltmeyi veya silme konusunda bir sorun yaşarsanız (İşten ayrılmış olabilirsiniz ve kişisel verilerinizin hala kurumunuzun kullandığı GmPly sisteminde olduğunu düşünüyor olabilirsiniz örnek olarak) lütfen support@gmply.com adresine yazın. Size geri dönüş süremiz 72 saattir. Sorunun çözümü sadece teknik bir problem ise 72 saat içerisinde çözülecektir. Kendi kurumunuz ile ilgili ise kendileri ile yazışıp size geri dönüş yapmamız için bize lütfen 10 günlük bir süre tanıyın.

 

Sizi korumak için talebin hesabınızla ilişkilendirilen e-posta adresi aracılığıyla gönderilmesini talep edebiliriz veya talebinizi yerine getirmeden önce kimliğinizi doğrulamamız gerekebilir. Zorunlu kayıt tutma ve işlemleri tamamlama gibi yasal bir dayanağımız olan durumlarda belirli verileri saklamaya devam ettiğimizi lütfen unutmayın.

 

6.3 Çocuklara İlişkin Politikamız

 

Çocukların gizlilik menfaatlerini anlıyor ve ebeveynleri ve vasileri çocuklarının online aktiviteleri ve ilgi alanları konusunda aktif rol oynamaya teşvik ediyoruz. 13 (veya Avrupa Ekonomik Alanı'nda 16 yaşından küçük çocuklar GMPLY'i kullanmamalıdır. Bu yaşlardan küçük bir çocuktan kişisel veriler topladığımızı öğrenirsek bunlar silmek için makul önlemler alırız.

 

GmPly 'nin bu yaşlardan küçük bir çocuktan kişisel veri toplamış olabileceğini düşünen ebeveynler bu verilerin kaldırılması için support@gmply.com adresine bir talep gönderebilir.

 

  1. Yargı Bölgesine Özel Kurallar

 

Kaliforniya'da yaşıyorsanız bilgi talep etmeye yönelik belirli haklara sahip olursunuz. Avustralya'da yaşıyorsanız uygun resmi kuruma resmi bir şikayette bulunma hakkına sahip olursunuz. Amerika Birleşik Devletleri dışındaki kullanıcılar, ABD'ye ve Avrupa Ekonomik Alanı dışındaki diğer bölgelere veri aktardığımızı dikkate almalıdır.

 

7.1 Kaliforniya'daki Kullanıcılar

 

Kaliforniya'da ikamet ediyorsanız üçüncü tarafların doğrudan pazarlama amaçları için üçüncü taraflarla hangi kişisel bilgileri paylaştığımız hakkında belirli detayları talep etme hakkınız vardır. Talebinizi göndermek için support@gmply.com adresine "California Shine the Light" ibaresini ve posta adresinizi, ikamet ettiğiniz eyaleti ve e-posta adresinizi içeren bir e-posta gönderin.

 

İnternet teknolojisi halen Do Not Track (Takip Etme) standartları, çözümleri ve uygulamaları üzerinde çalıştığı için tarayıcıdan gelen Don Not Track sinyallerini şu anda tanımıyor veya bunlara yanıt vermiyoruz.

 

7.2 Avustralya'daki Kullanıcılar

 

Avustralya'da ikamet ediyorsanız ve bir şikayetiniz varsa bunu Avustralya Bilgi Komiseri'ne (Australian Information Commissioner) ("OAIC") iletebilirsiniz. OAIC ile iletişime geçmek için www.oaic.gov.au adresini ziyaret edebilir, enquiries@oaic.gov.au adresine e-posta gönderebilir, 1300 363 992 numaralı telefonu arayabilir ya da GPO Box 5218, Sydney NSW 2001 adresinden OAIC'ye yazabilirsiniz.

 

7.3 ABD Dışındaki Kullanıcılar

 

GmPly , Inc. Delaware merkezli bir şirket olduğundan size GMPLYi sunabilmemiz için verilerinizi Amerika Birleşik Devletleri'ne aktarmamız ve orada işlememiz gerekmektedir. GmPly, Amazon AWS sistemleri üzerinde çalışmaktadır.

 

GMPLYi ziyaret ettiğinizde veya kullandığınızda verilerinizin Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan sunucularda depolanmasına onay vermiş olursunuz. GMPLYi Amerika Birleşik Devletleri dışından kullanıyorsanız verilerinizin Amerika Birleşik Devletleri'ne veya başka ülkelere aktarılmasına, buralarda depolanmasına ve işlenmesine onay verirsiniz. Özellikle, İsviçre ve Avrupa Ekonomik Alanı'nda (EEA) toplanan kişisel veriler bu alanlar dışına aktarılır ve bu alanlar dışında depolanır. Ayrıca bu veriler; İsviçre ve EEA dışında da işlemleri gerçekleştirme, ödemeleri kolaylaştırma ve 4. Bölüm'de belirtildiği gibi destek GMPLYi sunma amacıyla işleme de dahil olmak üzere GmPly  grup şirketlerimiz veya hizmet sağlayıcılarımız tarafından işlenir. Hizmet sağlayıcılarımızla, bizim adımıza sizin verilerinizi işlemelerini sınırlandıran ve düzenleyen veri işleme anlaşmaları imzalamış bulunmaktayız. Verilerinizi gönderdiğinizde veya GMPLYimizi kullandığınızda GmPly 'nin ve işleyicilerinin bu aktarım, depolama ve işlemelerine onay vermiş olursunuz.

 

Veriler ayrıca işlemleri yapmak, ödemeleri kolaylaştırmak ve Bölüm 4'te anlatıldığı gibi destek GMPLYi sağlamak için İsviçre ve EEA dışında GmPly  grup şirketlerimiz veya hizmet sağlayıcılarımız tarafından işlenir. Hizmet sağlayıcılarımızla, bizim adımıza verilerinizi işlemelerini kısıtlayan ve düzenleyen veri işleme sözleşmeleri yaptık. Verilerinizi göndererek veya GMPLY'i kullanarak GmPly  ve işleyicileri tarafından bu aktarım, saklama ve işlemeye onay vermiş olursunuz.

 

  1. Güncellemeler ve İletişim Bilgileri

 

Bu politikada önemli bir değişiklik yaptığımızda kullanıcılara e-posta, ürün içi bildirim veya kanunların gerektirdiği başka bir mekanizma aracılığıyla bildirimde bulunuruz. Değişiklikler, yayınlandığı gün yürürlüğe girer. Her türlü sorunuz, endişeniz veya ihtilafa düştüğünüz durum için lütfen bizimle e-posta veya postayla iletişime geçin. (support@gmply.com)

 

8.1 Bu Gizlilik Politikası'ndaki Değişiklikler

 

Bu Gizlilik Politikası'nı zaman zaman güncelleyebiliriz. Önemli herhangi bir değişiklik yaparsak size e-posta aracılığıyla, GMPLY'de bir bildirim yayınlayarak veya kanunların gerektirdiği şekilde bildirimde bulunuruz. Ayrıca önemli değişikliklerin bir özetini ekleriz. Aksi belirtilmediği sürece, değişiklikler yayınlandığı gün yürürlüğe girer.

 

Geçerli kanunların izin verdiği şekilde, herhangi bir değişikliğin yürürlüğe girdiği tarihten sonra GMPLY'i kullanmaya devam ederseniz erişiminiz ve/veya kullanımınız revize edilen Gizlilik Politikası'nı kabul ettiğiniz (ve buna uymayı ve tabi olmayı onayladığınız) anlamına gelir. Revize edilen Gizlilik Politikası, önceki tüm Gizlilik Politikalarının yerini alır.

 

8.2 Yorumlama

 

Bu politikada tanımlanmış olmayan baş harfleri büyük harfle yazılmış tüm ifadeler, GmPly 'nin Kullanım Şartları'nda belirtildiği şekilde tanımlanmıştır. Bu Gizlilik Politikası'nın İngilizce haricindeki tüm versiyonları, kolaylık olması için sağlanmıştır. İngilizce olmayan bir versiyon ile herhangi bir uyuşmazlık olması halinde İngilizce versiyonun geçerli olacağını kabul edersiniz.

 

 

8.3 Sorular

 

Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz, endişeniz veya ihtilafa düştüğünüz durum olursa lütfen support@gmply.com adresinden ekibimizle iletişime geçin.

 

Çerez Politikası

Bu Çerez Politikası en son 8 Haziran, 2019 tarihinde güncellenmiştir

 

Çerezler nedir?

 

Çerezler, internette gezindiğinizde tarayıcınızda saklanan küçük metin dosyalarıdır. GmPly  dahil web sitelerinde aktiviteleriniz hakkında veriler toplamak, saklamak ve paylaşmak için kullanılabilir. Çerezler ayrıca siteyi daha kolay kullanılır hale getirmek için tercih ettiğiniz dil gibi GmPly 'yi ziyaretinizle ilgili bilgileri hatırlamamıza olanak sağlar.

 

Kısa bir süre sonra veya tarayıcınızı kapattığınızda sona eren oturum çerezlerini ve belirli bir süre tarayıcınızda kalan kalıcı çerezleri de kullanırız. GmPly 'de oturum açmanız gibi tek bir tarayıcı oturumu sırasında sizi tanımlamak için oturum çerezlerini kullanırız. Oturumunuzu açık tutmamızı talep etmeniz gibi daha uzun bir süre boyunca kimliğinizi tanımlamamız gerektiğinde kalıcı çerezleri kullanırız.

 

GmPly  çerezleri ve benzer teknolojileri neden kullanır?

 

Çerezleri ve web işaretçileri, piksel etiketleri gibi benzer teknolojileri GMPLY çeşitli şekillerde sunmak, ölçmek ve iyileştirmek için kullanırız. Bu çerezleri sitemizi ve GMPLY bir tarayıcı üzerinde veya mobil uygulamamız aracılığıyla ziyaret ettiğinizde kullanırız. Ek teknolojileri benimsedikçe başka yöntemlerle ek veriler de toplayabiliriz.

 

Çerezleri şu amaçlar için kullanırız:

 

  • Kimlik doğrulama ve güvenlik
  • GmPly 'de oturum açmanızı sağlamak
  • Bir eğitim veya eğitimi yarım bıraktığınızda kaldığınız yerden devam edebilmeniz için
  • Güvenliğinizi korumak
  • Spam, suistimal ve GmPly 'nin sözleşmelerini ihlal eden diğer faaliyetleri tespit etmeye ve bunlarla mücadeleye yardımcı olmak
  • Örneğin, çerezler GmPly 'ye erişiminizde kimliğinizi doğrulamaya ve yetkisiz tarafların hesaplarınıza erişmesini engellemeye yardımcı olur.

 

Tercihler          

Tarayıcınız ve tercihlerinizle ilgili verileri hatırlamak

Ayarlarınızı ve yaptığınız diğer seçimleri hatırlamak

Örneğin, çerezler tercih ettiğiniz dili veya bulunduğunuz ülkeyi hatırlamamıza yardımcı olur; böylece her ziyaretinizde sormadan tercih ettiğiniz dilde içerik sağlayabiliriz.

 

Analiz ve araştırma      

İnsanların GmPly 'yi nasıl kullandığını anlamamıza ve geliştirmemize yardımcı olmak

Örneğin, çerezler kullanıcıların hangi özellikleri veya içeriği tercih ettiğini anlamak için GmPly 'nin farklı sürümlerini test etmemize yardımcı olur, web işaretçileri hangi e-postaların açıldığını belirlememize yardımcı olur ve çerezler GmPly 'yle nasıl iletişime geçtiğinizi (tıkladığınız bağlantılar gibi) görmemize yardımcı olur.

 

Ayrıca hangi sitelerden geldiğinizi bildirmek dahil, kullanıcıların GMPLY'i nasıl kullandığını analiz etmemize yardımcı olmak için çerezler ve benzer teknolojiler kullanan, Google Analytics ve benzeri birçok analiz ortağıyla çalışırız. Hizmet sağlayıcılar bu verileri kendileri toplayabilir ya da bunları biz onlara ifşa edebiliriz.

 

Kişiselleştirilmiş içerik  

GmPly 'yi daha ilgili içeriklerle özelleştirmek

Örneğin, çerezler ana sayfada kişiselleştirilmiş bir önerilen Eğitimler listesi göstermemize yardımcı olur.

 

Reklam

Şu anda reklam yayınlamıyoruz ama ileride reklam yayınlayacak olursak size daha ilgili reklamlar sunmak amacı ile kullanabiliriz.

 

Hedefleme ve reklam çerezleri ve nasıl iptal edebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html adresini veya Avrupa Birliği'nde bulunuyorsanız Your Online Choices (Online Tercihleriniz) sitesini ziyaret edin.

 

Reklam teknolojisinin GMPLY'e entegre edildiği durumlarda diğer web sitelerinde ve uygulamalarda hala reklam almaya devam edebileceğinizi ancak bunların ilgi alanlarınıza göre özelleştirilmeyeceğini lütfen unutmayın.

 

İleride bir mobil uygulama çıkartacak olursak bu mobil uygulamaları kullanırken de özelleştirilmiş uygulama içi reklamlar alabilirsiniz. Apple iOS, Android OS ve Microsoft Windows'un her biri uygulama içi özelleştirilmiş reklamları kontrol etmek için kendi talimatlarını sunar. Diğer cihazlar ve işletim sistemleri için gizlilik ayarlarınızı incelemeniz veya platform operatörünüzle iletişime geçmeniz gerekir.

 

Gizlilik seçeneklerim nelerdir?

 

Bizim veya ortaklarımızın çerezleri ne şekilde kontrol ettiğine veya sınırlandırdığına ilişkin birkaç seçeneğiniz bulunmaktadır:

 

Çoğu tarayıcı çerezleri otomatik olarak kabul eder ancak tarayıcı ayarlarınızın destek makalelerine başvurarak çerezleri reddedecek şekilde tarayıcı ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Çerezleri reddetmeye karar verirseniz GMPLY'de oturum açamayacağınızı, özelleştirme yapamayacağınızı veya belirli interaktif özellikleri kullanamayacağınızı lütfen unutmayın.

 

Hedefleme çerezleri ve bunları devre dışı bırakmayla ilgili genel bilgi için www.allaboutcookies.org sitesini ziyaret edin.

 

Güncellemeler ve İletişim Bilgileri

 

Bu Çerez Politikası'nı zaman zaman güncelleyebiliriz. Güncellememiz halinde politikayı yeni bir geçerlilik tarihiyle web sitemizde yayınlayarak size bildirimde bulunuruz. Önemli değişiklikler yapmamız halinde, planlanan değişikliklerden önce size bildirimde bulunmak için makul adımlar atarız.

 

Çerez kullanımımız hakkında sorularınız varsa support@gmply.com adresinden bize e-posta gönderin.